Kategoriler
Proje Haberleri

Park Ataşehir Konutları satışları devam ediyor

Kahramanmaraş İli, Dulkadiroğlu İlçesi, Doğu Kent Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Mapaş İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Park Ataşehir Konutları konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Dulkadiroğlu konut projesi Doğu Kent Mahallesi’nde yer alan 3 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje bir konut projesi olup 3 bloktan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje süreci 24 ay olup daire satışları devam etmektedir. Aynı zamanda site içerisinde her türlü ihtiyacınızı karşılayacak sosyal yaşam alanları bulunmaktadır.

Park Ataşehir Konutları konut projesi alıcılara tanıtım aşamasında olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler 3+1 konseptindedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 150 metrekare ile 175 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 42 daire bulunmaktadır. Ayrıca proje kapsamında dairelerin yanı sıra iş yerleri de mevcuttur.

Park Ataşehir Konutları daire fiyatları ne kadar?

Kahramanmaraş konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 375 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında uygun fiyat ve cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kahramanmaraş’ın yeni gözdesi Doğukent’in Batı Girişinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje konum itibariyle okul, sağlık ocağı, market gibi noktalara yürüme measafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0507 934 02 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version