Kategoriler
Proje Haberleri

Park Atrium Evleri hemen teslim

Pişkindemirler İnşaat’ın imzasını taşıyan Park Atrium Evleri projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. 1999’dan bu yana adıyla söz ettiren firma, hizmetine perakende satışla başlamış ve hiç durmadan çabalayarak üstlere tırmanmayı başarmıştır. Firma bünyesinde ev projelerinin yanı sıra doğal kum üretimi ve satışı, nakliye ve hafriyat işlerindeki başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Proje özellikleri nelerdir?

Park Atrium Evleri projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinin Alaaddinbey bölgesinde konumlandırılmıştır. Projede toplam daire sayısı 48 adet olup, proje 6 katlı yatay mimariden oluşuyor.

Daire seçenekleri nelerdir?

Aile yaşamını gözeten projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Tercihe göre dubleks tipindeki dairelerden de yararlanabilirsiniz. Lüks tasarımıyla adından söz ettiren dairelerin tavan yükseklikleri 2,9 metre olarak tasarlanmıştır. Böylece sizleri büyük ve ferah daireler karşılar. Üstelik 2 oda 1 salon daireler 120 metrekaredir.

Park Atrium Evleri projesinde sosyal donatılar nelerdir?

Çocukların oynayabileceği oyun parkı, yeşil bir peyzaj tasarımı ve arabalarınızın güvenliğinden emin olabileceğiniz otoparka sahipsiniz.

Ulaşım imkanları nelerdir?

Özellikle çevresinde hastanelerin bol olduğu bir konumda yükselen proje, kronik hastalar için ideal bir merkez haline gelmektedir. Seçenekleriniz arasında Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi, Orkent Aile Sağlığı Merkezi, Orhangazi Toki Aile Sağlığı Merkezi bulunmaktadır.

Alışveriş merkezlerine yakınlığı ile yüzleri güldürmeye devam eden Park Atrium Evleri projesi, AVM seçeneklerini Euromoda ve Oksijen 037 olarak müşterilerinin hizmetine sunuyor. Aileler için en büyük fırsatlardan biri çocuğunuz için seçebileceğiniz birbirinden fazla okul seçeneğine sahip olmanızdır.

Park Atrium Evleri projesinde yakın bir konumda küçük çocuklarınız için 125. yıl Anaokulu yer alıyor. İlkokul yaşına sahip minikler için Yeniköy İlkokulu yer alıyor. Ortaokula yükselen çocuğunuz için Yeniköy Ortaokulu yer alıyor. Lise öğrenimi gören çocuklarınız için Orhangazi Anadolu Teknik Lisesi, Orhangazi Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi, Orhangazi teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu bulunuyor. Üniversite çağında olan gençler için ise Bursa’nın sembolü Uludağ Üniversitesi bulunmaktadır.

Park Atrium Evleri projesinde fiyatlar ne kadar?

Metrekaresi 2 bin 584 TL üzerinden hesaplanan daireler, 310 bin TL’dan başlamaktadır. 120 metrekare alana sahip 2+1 dairelere, sizlerde 310 bin TL’den sahip olabilirsiniz. Hemen teslim olarak alıcısını bekleyen konut fırsatında daha fazla detaya sahip olmak için;

Tel: 0224 470 11 77