Kategoriler
Proje Haberleri

Park Beşirli projesinde satışlara devam ediliyor

Serander Mimarlık’ın izlerini tüm dokusunda taşıyan 2018 doğumlu konut projesi Trabzon ilinde yükselmeye devam ediyor. Adını Beşirli ilçesinden alan ‘Park Beşirli’ projesi deniz manzarasına sahip olmakla birlikte kalabalık ailelerin hayallerinin ötesine geçmeye hazır. Banka kredisi kullanarak ev sahibi olabileceğiniz bu güzide yapılar, projedeki çoğu konutun satışını sağladı.

Park Beşirli proje özellikleri

8 bin 630 metrekare arazi üzerine konumlandırılan konutlar 4 bloktan oluşmaktadır. Toplamda 9 katın olduğu ve 4 oda 1 salon daire seçenekleriyle yüzleri güldürmeye devam eden konut projesi, boyutlarını en az 200 metrekareden açıyor.

Projede sahip olabileceğiniz imkanlar nelerdir?

Zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Site özelliğini taşıyan deniz manzaralı, eşsiz konutlar ayrıca birçok imkânı alıcısına sağlıyor.

Bunlardan açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, futbol ve basketbol sahası ve yürüyüş parkuru alıcısına “iyi ki burası” dedirtecek!

Kapalı otopark ile arabanızı nereye park edeceğiniz sorununun önüne geçen ve güvenlik hizmetlerinin 7/24 alıcısını koruyan önemli bir sisteme sahiptir. Konutlarda asansör olması yorgun bedenler için büyük bir avantaj olabilir. Ayrıca merkezi ısıtma sistemiyle evleriniz eşit oranda ısınmaya devam ediyor.

Projede konut fiyatları nelerdir?

70 konut sayısına sahip olan ve 200 metrekare alanıyla yüzleri güldüren eşsiz projede fiyatlar şu şekildedir;

Açılış olarak 520 bin TL fiyat belirlenirken yapacağınız tercihe göre 700 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Detaylı bilgi için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz:

0 462 326 78 33