Kategoriler
Proje Haberleri

Park Cunda Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Balıkesir İli, Ayvalık İlçesi, Namık Kemal Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Ersoy Yatırım firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje denize sıfır ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Park Cunda Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Ayvalık konut projesi Namık Kemal Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 41 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelmektedir. Projedeki tüm villaların klima ve doğal gaz altyapısı hazır durumdadır. Aynı zamanda villalar havuz ve deniz manzarasına sahiptirler.

Villa projesinde villaların özel plajı, ortak havuzu ve sosyal tesisleri bulunmaktadır. Aynı zamanda her villanın ortalama 300 metrekarelik özel bahçesi de yer almaktadır. Park Cunda Villaları konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 330 metrekare alana sahiptir.

Park Cunda Villaları fiyatları ne kadar?

Cunda konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Projenin 2022 yılı başında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Ayvalık, Namık Kemal Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje denize sıfır mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0534 436 25 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…