Kategoriler
Proje Haberleri

Park Doğa Panorama İzmir’de yükseliyor

Karabağlar konut projesi Duraklar Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Karabağlar İlçesi, General Kazım Özalp Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Park Doğa Panorama İzmir konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Karabağlar, General Kazım Özalp Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi tek blokta toplam 15 kattan meydana gelmektedir.

Park Doğa Panorama İzmir projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 3+1 tip daireler brüt 145 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler brüt 145 metrekare, net ise 115 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.

İzmir konut projesinde yer alan dairelerde adsl, duvar kağıdı, fırın, hilton lavabo, parke zemin mevcuttur. Ayrıca seramik zemin, yüz tanıma parmak izi sistemi, ankastre fırın, duşakabin, intercom sistemi, kiler, akıllı ev sistemi, alüminyum doğrama, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam, klima, set üstü ocak bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca vestiyer, fiber internet, görüntülü diafon, ankastre mutfak, panjur ve spot aydınlatma gibi bir çok özellik yer almaktadır.

Karabağlar konut projesi içerisinde hidrofor, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, siding, uydu sistemi, jeneratör, yangın merdiveni kablo tv, su deposu gibi özellikler yer almaktadır. Konut projesinde açık otopark, kapalı otopark, güvenlik gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanı, hamam, sauna gibi sosyal alanlar yer almaktadır.  Ayrıca çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, açık hava fitness alanı gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Park Doğa Panorama İzmir fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut satışları devam etmektedir.

Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip 14. kat daire 1 milyon 300 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi General Kazım Özalp Mahallesi, 46. Sokak, No: 117  35140 Karabağlar / İzmir posta adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 396 53 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…