Kategoriler
Emlak Haberleri

Park Inn by Radisson Ataşehir İstanbul açıldı

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da faaliyet gösteren ve yapım aşamasında olan 140’tan fazla otele sahip Park Inn by Radisson, Türkiye’deki 6. otelini İstanbul Ataşehir’de açtı.

Park Inn by Radisson markasının da aralarında bulunduğu Carlson Rezidor Hotel Group, Türkiye’de açılmış olan ve açılması planlanan 24 otel ve 4 bin 600 odadan meydana gelen portföye sahip.

Hâlihazırda işletilen ve yapım aşamasında olan 480’den fazla oteli bulunan Carlson Rezidor Hotel Group’un renkli ve dinamik markası Park Inn by Radisson, Türkiye’deki 6. oteli olan Park Inn by Radisson Istanbul Ataşehir otelini hizmete açtı.

Firma, Park Inn by Radisson markasının en yeni üyesi olan Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir’i açarak İstanbul’da büyümeye devam ediyoruz.

Toplam 127 modern odası bulunan Park Inn by Radisson Istanbul Ataşehir, İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir semtinde yer alıyor. Otel şehir merkezine ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın, Atatürk Uluslararası Havalimanı’na ise sadece 26 kilometre, Ülker Spor Arena’ya da çok yakın bir mesafede yer alıyor.