Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park Joven projesinde sosyal donatılar

Bilkent’te 43 bin 170 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına kurulan Park Joven konut projesi, Genç Marina Yapı tarafından inşa ediliyor. Bölgede modern, özgün mimarisi ve ferah kullanım alanlarıyla öne çıkan proje, ODTÜ Ormanı’na komşu durumda.

Çok katlı altı adet bloka sahip projede toplam 37 bin metrekare büyüklüğünde peyzaj alanları bulunuyor. Çok sayıda sosyal donatıya yer verilen projenin 2022 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi bekleniyor.

Park Joven sosyal olanaklar

Başkente konumlandırılan Park Joven projesindeki çocuk oyun alanında; oyun alanları, mini golf sahası ve tırmanma çubukları bulunuyor.

İnşaat alanının 170 metrekare büyüklüğünde olduğu projede küçük yaş grubu için de oyun aktiviteleri yer alıyor. İçerisine basketbol sahasını, yürüyüş yollarını; voleybol ve tenis sahalarını alan projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve sauna da kuruluyor. Ayrıca, projedeki güneşlenme terasları, çatı bahçesi ve seyir bankları şehir ve orman manzaralarını görüyor.

Açık hava sinemaları, hamak alanları, kafeleri, ışıklı çim amfileri, ateş etrafındaki oturma alanları, su içindeki oturma adaları bulunan proje; süs kirazı, lavanta ve gül bahçelerinin donatıldığı peyzaj alanlarına ev sahipliği yapıyor.

Tematik peyzaj alanlarına yer verilen projede, site sakinlerinin meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri de yer alıyor.

Projedeki ev seçenekleri neler?

Park Joven projesinde 493 adet daire bulunuyor. Yerden ısıtma sisteminin bulunduğu daireler, 3,3 metre tavan yüksekliğine sahip. Isı ve ses yalıtımı özelliğini barındıran camlara sahip dairelerdeki salon, mutfak ve ebeveyn odasında klima bulunuyor.

Projedeki 4+1 daire tipleri, balkon dâhil, net 223,92 metrekare büyüklüğünde, 5+1 daire tipleri, balkon dâhil, 276,74 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Park Joven satış ofisi nerede?

Çankaya’nın Bilkent semtinde yaşama hazırlanan proje; spor salonuna, Bilkent Üniversitesine, Bilkent Otel’e, ODTÜ Ormanı’na yakın mesafelerde bulunuyor. Proje, konumuyla kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Adres: Beytepe Mahallesi, 1634. Cadde, No: 11 Bilkent/ANKARA

Telefon: 0312 266 20 00

Faks: 0312 266 20 07