Kategoriler
Proje Haberleri

Park Levent Mudanya’da yükseliyor

Bursa ilinin gözde ilçelerinden biri olan Mudanya’da Park Levent projesi hayata geçiriliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje MAK İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konut blokları altı katlı olarak tasarlandı. Park Levent projesi 177 konut kapasiteli olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu projede bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise sekiz farklı şekilde planlanmış durumda. Park Levent projesinde yer alan daireler 1+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde inşa ediliyor. Büyüklüklerine baktığımızda ise 1+1 konutlar 68 metrekare olarak inşa ediliyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 117 metrekare ve 153 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu 3+1 konutlar 130 ve 157 metrekare olarak inşa edilmekte. Projede yer alan 4+1 konutların büyüklükleri 237 metrekare ile 260 metrekare olacak şekilde planlandı. Projedeki 5+1 konutlar ise 305 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Park Levent projesinde yer alan 1+1 konutlar 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutlar ise 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu projedeki 3+1 konutlar da 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Park Levent projesinde yer alan 4+1 daire tipindeki konutlar 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen projedeki 5+1 konutlar ise 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutlar nerede?

Söz konusu olan projedeki konutlar Güzelyalı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projenin 2020’de alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0224 234 04 00