Kategoriler
Proje Haberleri

Park Mandarin İzmir satışları devam ediyor

İzmir Güzelbahçe’de bulunan Park Mandarin İzmir projesinde emlak tip olarak satılık diye geçmektedir. Buna göre çeşitli metrekare brüt metrekare net sayıları mevcuttur. Oda sayılarında değişiklik vardır. Bu değişikliklere bakarak ilanları inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış tasarım özellikleri

Park mandarin İzmir’de bulunan bu projedeki evler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca balkonu olmayan bu evler site içerisindedir. Açık yüzme havuzu, her dairenin kapalı bir otoparkı, modern peyzajı, otoparktan başlayan bir asansörü, yerden ısıtma sistemi, mantolama cephesi bulunan bu daire özellikleri oldukça ilgi çekicidir. Aynı zamanda sizlerde bu özelliklerden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. Birçok odası ile daire çeşidi mevcuttur .1 + 1 daireler, 2 + 1 daireler, 3 + 1 dubleks daireler mevcuttur. Sizler de sitenin özelliklerini ve güzel bahçede bulunan site içerisindeki evleri inceleyebilir ve buna göre bir karar verebilirsiniz.

Park Mandarin İzmir fiyatları ne kadar?

Güzelbahçe’de bulunan bu dairelerin oda sayısı ve metrekare sayısına göre fiyatlandırılması mevcuttur. Bu fiyatları sıralayacak olursak;

1 + 1 tip daireler metrekare brüt olarak 115 alan kaplar. Ayrıca metrekare net olarak 45 alan kaplar. Bu evlerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

2+1 tip daireler metrekare olarak brüt 123 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 2+1 dairelerin fiyatları ise 2 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesinin konumu hakkında da biraz detaylı bilgi verelim. İzmir, Güzelbahçe’de yer alan bu evler neredeyse bütün kullanacağınız alanlara oldukça yakın konumdadır. Ulaşım için hem araba ile, hem de diğer ulaşım araçlarını kullanmak için oldukça uygun yere sahiptir.

Bu şekilde projenin genel bilgilerini hakkında bilgi vermiş olduk. Daha fazla bilgi edinmek için de projesinin web sitesinden veya firma irtibat telefonlarını arayarak sahibi olabilirsiniz.

Bu proje ile ilgili daha fazla bilgi almak için 0 533 423 73 90 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…