Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park Mavera Lounge 4 projesinde konut seçenekleri

proMakro İnşaat tarafından çalışmalarına başlatılan Park Mavera Lounge 4 projesindeki konutların tamamı, 380 dönümlük alana sahip Millet Bahçesinin manzarasına hâkim olacak. Geniş alana konseptle tasarlanan daireler, Başakşehir’de, ulaşım ağlarına yakın mesafeye konumlandırılıyor.

İstanbul Havalimanı, 3. Köprü Bağlantı yolu ve TEM otoyolunu çevresine alan proje, kamu kurumlarına kısa mesafede bulunuyor. Kent meydanına yakın bir konumda yer alan proje, olimpik yüzme havuzlarına kolay ulaşım olanağı sunuyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Park Mavera Lounge 4 projesindeki bahçeli dairelerin bahçe büyüklüğü 500 metrekare değerine kadar çıkabiliyor. Sosyal tesislerin yer aldığı projede yüzme havuzu, spor salonu ve sauna bulunuyor.

Projedeki bu alanlar, kadın ve erkek olmak üzre ayrılıyor. Büyük yeşil alanlara sahip projede, çocuk oyun parkı da bulunuyor.

Park Mavera Lounge 4 daire seçenekleri

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki konutların bazılarında bahçe, bazılarında balkon veya teras alanı bulunuyor. Projedeki üç odaya ve bir salona sahip dubleks daireler, net 149,6 metrekare ile net 224,63 metrekare büyüklükleri arasında bulunuyor.

Makro İnşaat’ın imzasının yer aldığı projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler, net 176,35 metrekare büyüklüğü ve net 184,8 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki alternatif tiple inşa ediliyor.

Projedeki 5+1 ve 6+1 daire tipleri

Projedeki beş odaya ve bir salona sahip durumda olan evler, net 211,81 metrekare ile 234,75 metrekare büyüklüklerinde inşa ediliyor. Başakşehir’e konumlandırılan projedeki beş odalı ve bir salonlu dubleks daire tipi net 210.29 metrekarelik alana sahip.

Teslimlerine iki yılı sonra başlanacağı belirtilen projedeki altı odalı ve bir salonlu daireler, net 264,44 metrekare değerinde bulunuyor. Projedeki 6+1 dubleks daire tipiyse net 307,69 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Park Mavera Lounge 4 iletişim bilgileri

Satış Ofisi: Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. No:3 Başakşehir/İstanbul

Telefon: 0530 790 00 00

Elektronik posta: [email protected]