Kategoriler
Proje Haberleri

Park Meridyen Amasya satışları başladı

Park Meridyen Amasya projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Amasya’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Merthel İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 6 blok ve toplam 54 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 48 tanesi 3 artı 1 ve 6 tanesi 4 artı 1 dubleks konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 6 blok ve toplam 54 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 48 tanesi 3 artı 1 ve 6 tanesi 4 artı 1 dubleks konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 132 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra ortak alanda çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca daire içerisinde kiler bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor ve rampa mevcuttur.

Park Meridyen Amasya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Amasya’nın Merkez İlçesi Göllü Bağları Mahallesi’nde bulunmaktadır. Emniyet Müdürlüğü Binası arkasında ve Tersakan Deresi kenarında yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine ve anayola yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir.
Park Meridyen Amasya projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 725.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 567 65 05 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…