Kategoriler
Proje Haberleri

Park Mila Kayapa satışları başladı

Park Mila Kayapa projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, toplam 2 blok içinde 22 daireden oluşmaktadır. Daireler her katta 2 adet olacak şekilde 3 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, toplam 2 blok içinde 22 daireden oluşmaktadır. Daireler her katta 2 adet olacak şekilde 3 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 153 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 137 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz sosyal tesis alanlarında basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları ve spor alanları bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Kiler, ankastre mutfak, set üstü ocak ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır.

Park Mila Kayapa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Park Mila Kayapa fiyatları ne kadardır?

Park Mila Kayapa projesinde bulunan, brüt 153 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 890.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 523 16 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version