Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Park Mozaik 0.64 faiz ile satışta

Park Mozaik, Başkent Ankara’nın Yaşamkent bölgesinde hayat buldu. Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasına sahip konutlar, alıcılarına 0.64 oranlı düşük faiz imkânları tanıyor.

Park Mozaik proje özellikleri

Ankara’nın Yaşamkent bölgesinde inşa edilen konutlar, A konut segmentine sahiptir. Mesa Mesken ve Tepe İnşaat tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmaların sonucu olan Park Mozaik, gayrimenkul sektöründe şimdiden prestij sahibi oldu. Tıpkı Tepe Aura, Mesa Gökada, Tema İstanbul Bahçe ve Yeşil Yaka Koru gibi sayısız nitelikteki projenin arasına katılmayı başaran Park Mozaik, 75 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Toplam metrekare alanı içerisinde, 47 bin metrekarelik alanın yeşil peyzaja dönüştürülmesi, yaşam alanını özellikle doğa severlerin ortak noktası yapacak.

Üst gelir grubuna hitap eden projenin 2014 yılında ilk adımlarının atıldığı, günümüzde ise 13 blok (3 kule, 10 yatay) üzerinden hayat bulduğu biliniyor. Toplamda 885 daireyi barındıran konutların inşası tamamlanmış olup, yeni alıcılar beklenmektedir. 35 katlı bu lüks yapılarda 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yer almaktadır.

Park Mozaik’te 2+1 daireler 115.06 metrekareden, 3+1 daireler 148.11 ila 163.400 metrekareden, 4+1 daireler 167.90 ila 178.68 metrekareden, 5+1 daireler 210.68 ila 266.45 metrekareden ve 6+1 daireler 270.34 metrekareden tasarlandı.

Projede yer alan sosyal donatılar

Park Mozaik projesini diğer konut projelerinden ayıran en önemli özellik, farklı yaşam stillerine hitap edecek olan 9 tematik meydanın bulunmasıdır. Boş vakitlerin değer kazanacağı alanlarda ister Okuma Meydanı’nda kendine ait bir yer bulabilir, ister rengarenk çiçekleriyle Aromatik Meydan gezilebilir veya açık havada yoga keyfinin yaşanabileceği Mistik Meydan’da minderleri serebilirsiniz.

Sanat Merdivenleri, Canlı Meydan, Aromatik Meydan, Yaşam Meydan, Okuma Meydanı, Mozaikli Yol, Mistik Meydan, 1001 Dilek ve Macera Adası olarak isimlendirilen 9 tematik meydan sayesinde kendi yaşam stilinizi bulacaksınız.

Tüm bu güzelliklerin yanı sıra; kapalı otopark, 7/24 güvenlik, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, açık hava sineması, kaykay parkı, amfiteatr ve yürüyüş parkuru gibi özel sosyal alanları hayata geçirildi.

Projede yer alan ulaşım imkânları

Park Mozaik, D-200 Eskişehir Yolu’na doğrudan bağlanan bir cadde üzerindedir. Her türlü ulaşım imkânlarının bulunduğu alan çevresinde, Ankara Çevre Yoluna olan bağlantısı hem şehir içi hem de şehir dışına avantaj sağlıyor. Uğur Koleji ve Doğa Kolejine yakın mesafede bulunan yaşam alanı, Güven Hastanesi’ne de oldukça yakındır.

Projede yer alan daire fiyatları

Park Mozaik projesinde minimum fiyatlar 821 bin TL’den başlarken, alıcıların tercihlerine göre satış bedeli 1 milyon 498 bin TL ve üzerine yükselmektedir. Minimum metrekare fiyatlarının 5 bin 547 bin TL’den başladığı konutlarda, maksimum metrekare fiyatları 7 bin 133 TL’dir.

Yakın zamanda kampanya kapsamına giren konut projesi, hemen teslim, 0.64 faiz ile satışa girdi. 50 yıllık Tepe ve Mesa güvencesi ile sizlerde ev sahibi olmak isterseniz:

İletişim: 0312 217 56 56

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.