Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park MOZAİK projesinde yüzde 0,79 oranlı ev!

Geçtiğimiz ekim ayında son etabı da tamamlanan Park MOZAİK projesindeki konut satın alımlarında düşük faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Projenin ilk etabını oluşturan yatay bloklar ve C blokunun ardından A blokun da tamamlanmasıyla projede yaşam başlamıştı. A Blokun ardından B blok da tamamlandı.

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken’in ortaklaşa hayata geçirdiği proje, ödeme fırsatını duyurdu. Projeden daire alanlara yüzde 0,79 faiz oranlı ödeme imkânı sağlanıyor.  Genelde gelişmiş ülkelerin markalı projelerin sahip olduğu Leed Gold sertifikasını alan proje, Ankara’da ilk ve tek özelliğini taşıyor.

Park Mozaik projesinde daire seçenekleri

Çankaya’nın Yaşamkent semtinde inşa edilen Park Mozaik projesi 74 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Toplam 885 adet daire bulunan projenin 60 bin metrekare genişliğinde açık alanı, 2 bin metrekare genişliğinde sosyal tesisi yer alıyor.

Projedeki 2+1 daire tipleri brüt 115,06 metrekare genişliğinde bulunurken 3+1 daire tipleri brüt 148,11 metrekare genişliği ile brüt 163,40 metrekare genişliği arasında, 4+1 daire tipleri brüt 174,79 metrekare genişliği ile brüt 178,68 metrekare genişliğinde alıcıya verilirken 5+1 daire tipleri ise brüt 280,89 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Proje çevre dostu nitelik taşıyor

Park Mozaik projesindeki konutlar, standart konutlara göre daha fazla su ve enerji tasarrufu sağlıyor. Yüzde 75’i geri dönüştürülmüş inşaat atıklarından oluşan projedeki yapılar yüzde 30 ile 40 oranları arasında daha az karbon emisyonu gerçekleştiriyor. Öte yandan proje, elektrikli araçlar için şarj istasyonuna da sahip durumda.

Projede çok amaçlı kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk havuzu, yoga etkinlikleri, çocuk oyun alanları yer alırken sanat eserlerinin sergilendiği bir alana da yer veriliyor. Projedeki sosyal etkinliklerin çoğu yeşil alanlarla kaplı alanda gerçekleşiyor.

Park Mozaik nerede inşa edildi?

Proje; Alacaatlı Mahallesi 3296. Cadde No: 10 Yaşamkent – Çankaya / Ankara posta adresinde konumlandırılırken aşağıdaki telefon numarasını arayarak proje yetkilisinden detaylı bilgi alabilirsiniz:

444 46 40