Kategoriler
Proje Haberleri

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. firması tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yaşamkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı olan Park Mozaik Su etabı satışa sunuldu. Teslimlerin hemen yapıldığı projenin diğer etaplarında ise yaşam başlamış durumda.

74 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen projede alçak katlı 5 konut bloğu ve yüksek katlı 5 konut bloğu olmak üzere toplam 10 konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan 10 konut bloğunda ise toplam 885 adet daire yer almaktadır.

Park Mozaik proje özellikleri

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. ve Tepe İnşaat tarafından ortaklaşa inşa edilen proje sektörün yeni yatırım araçlarından birisi. Firma bünyesinde gerçekleştirilen Tepe Aura, Mesa Gökada, Tema İstanbul Bahçe ve Yeşil Yaka Koru kadar başarılı olan Park Mozaik projesi başlıca projelerin peşinden geliyor. 75 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen konutlar, 47 bin metrekarelik ayrımında peyzaj alanını da beraberinde getirdi.

Gelir grubu bakımından üst ve alt gruba hitap ettiği söylenen bu prestijli konut projesi için ilk adımlar 2014 yılında atıldı. 13 blok üzerinden tasarlanan yapıların 3’ü kule şeklinde, 10’u ise yataydır. 35 katlı binalarda toplamda 885 daireye ev sahipliği yapan Park Mozaik, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tiplerini de beraberinde getiriyor.

Projede yer alan 2+1 tip daireler 115.06 metrekare, 3+1 tip daireler 148.11 ile 163.400 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 4+1 tip daireler 167.90 ile 178.68 metrekare, 5+1 tip daireler ise 210.68 ila 266.45 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 6+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 270.34 metrekare olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Park Mozaik Su lansmana özel fırsatlar

Park Mozaik Konutları projesinin bir etabı olan Park Mozaik Su projesi lansmana özel fiyatlarla satışta sunuluyor. Lansmana özel fırsatlardan yaralanmak için projenin web sitesi üzerinde başvurabilir veya satış ofisine gidebilirsiniz.

60 bin metrekaresi peyzaj ve sosyal alana ayrılan Park Mozaik Konutları projesinde 9 adet tematik meydan yer alıyor. Bu sayede çeşitli hayat stiline sahip kişilerin bir arada uyum sağlaması ve zıtların bir bütün haline getirilmesi hedeflenmiştir. Kitap severlerin Okuma Meydanı ile kendilerine ait yarattıkları dünya kadar, bitkinin ve toprağın sevildiği Aromatik Meydan’da hobiler edinilmesi kolaylaştı. Tüm bu meydanlara ilaveten açık havada yoga yapmanın keyfi zihni özgürleştirmek için oldukça ideal.

Projede yer alan 9 tematik meydan, Sanat Merdivenleri, Canlı Meydan, Aromatik Meydan, Yaşam Meydan, Okuma Meydanı, Mozaikli Yol, Mistik Meydan, 1001 Dilek ve Macera Adası adını aldı.

Projede ayrıca kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmetleri, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, açık hava sineması, kaykay parkı, amfiteatr ve yürüyüş parkı gibi alanlar da yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Park Mozaik projesi D-200 Eskişehir Yolu konumu sayesinde tüm fırsatları elinde barındırıyor. Ulaşım imkanlarının bir cadde üzerinde yer almasının yanı sına, özellikle Ankara Çevre Yoluna olan bağlantısı ile şehir içi ve şehir dışı avantajları elinde tutmaktadır. Çocuklarının geleceğini düşünen ebeveynler için son derece önemli eğitim kurumlarını da çevresinde barındıran yerleşim yeri, Uğur Koleji ve Doğa Koleji ile tüm dikkatleri üzerine çekmekte.

Doğa Koleji’nin hemen karşısında hayata geçirilen proje Alacaatlı Mahallesi, 3296. Cadde No: 10 Yaşamkent,  Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız.