Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park MOZAİK’teki son etap da tamamlandı

Yatay bloklarının, A ve C bloklarının bitirildiği Park MOZAİK projesinin B Bloku da tamamlanarak teslim edilmeye başlandı. Ekim ayının sonunda tamamlanan projenin 24 katlı B Blok’u 24 kattan oluşuyor.

Mesa Mesken ile Tepe İnşaat’ın imzasının bulunduğu projedeki B Blok’unda brüt 115.06 metrekare genişliğine sahip 2+1 daire tipleri, brüt 148.11 metrekare genişliği ile brüt 158.13 metrekare genişliği arasında bulunan 3+1 daire tipleri, brüt 174,79 metrekare genişliğine sahip 4+1 daire tipleri, brüt 228,17 metrekare genişliğe sahip 4+1 dubleks daire tipleri ve brüt 252,27 metrekare ile brüt 280.89 metrekare genişliklerine sahip iki ayrı seçenekte bulunan 5+1 dubleks daire tipleri yer alıyor.

Projedeki daire satın alımlarında yüzde yüzde 0.79 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor.

Park MOZAİK projesinde sosyal donatılar

Park MOZAİK projesi 74 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Projedeki sosyal etkinliklerin çoğunluğu rengârenk çiçeklerin eşlik ettiği açık alanlarda gerçekleşiyor. Yaşamkent’e konumlandırılan projede 2 bin metrekare genişliğinde kapalı sosyal tesis alanı da yer alıyor. Proje açık ve yeşil alanlarıyla ön plana çıkıyor. Leed Gold sertifikasına sahip olan Ankara’daki projenin sitesinin içerisinde doğal alanda Okuma Meydanı bulunuyor. Aromatik Meydan proje sakinlerini kokulu çiçeklerle kaplı bir alanla buluşturuyor. Mistik Meydan olarak adlandırılan açık alanda ise yoga etkinlikleri yapılıyor.

Ankara’da inşa edilen projedeki Sanat Merdivenleri adlı meydanda sanat eserleri sergileniyor. Macera Adası’nda ise çocuk oyun alanları bulunuyor.

Projedeki Canlı Meydan’da açık hava sinema etkinliklerinin yanı sıra kutlama ve kermes gibi etkinliklere yer veriliyor. Projede ayrıca çok amaçlı kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk havuzu ve sauna da bulunuyor.

Projenin çevre dostu özellikleri neler?

Geniş yeşil alanlarıyla ve doğadan tasarruf ettiren sistemleriyle Leed Gold sertifikasını kazanan proje, Ankara’da bir ilki oluşturuyor. Park MOZAİK projesindeki binalar, standart binalara göre daha fazla su tasarrufu sağlamasının yanı sıra diğer binalara göre yüzde 30 oranı ile yüzde 40 oranı arasında daha düşük seviyelerde karbon emisyonu gerçekleştiriyor. Proje, standart binalara göre yüzde 20 daha az enerji tüketiyor. Elektrikli araçlar için şarj istasyonuna sahip olan projenin yüzde 75’i geri dönüştürülmüş inşaat atıklarından oluşuyor. 

Park MOZAİK projesi nerede bulunuyor?

Alacaatlı Mahallesi 3296. Cadde No: 10 Yaşamkent – Çankaya / Ankara açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:
444 46 40