Kategoriler
Proje Haberleri

Park Nova Villaları Düzce’nin merkezinde yükseliyor!

Düzce satılık villa seçenekleri arasına yeni katılan Park Nova Villaları, Pak Ekizceli İnşaat kalitesiyle yükselmektedir. Yaklaşık olarak 23.150 m2 yüzölçümüne sahip bir arazide yükselen bu villaların 18 tanesi normal villa, 44 tanesi ikiz villa olmaktadır. Dolayısıyla bu proje, 62 villanın yükseltildiği büyük bir konut projesidir.

Normal villa ya da tekil villa olarak adlandırılan 5 + 1 odalı dairelerin bahçe büyüklüğü 230 m2 ile 330 m2 arasındadır. İkiz villa türünde tasarlanmış olan 4 + 1 odalı daireler ise 110 – 150 m2 büyüklüğündeki bahçelere sahip olabilmektedir. Konforlu ve güvenli olan  bu villalar, Düzce’nin en lüks gayrimenkulleri arasındadır.

Satışa çıkmış olan tüm villalarda akıllı ev sistemi vardır. Bu sayede aydınlatma kontrolü, panjur kontrolü, priz kontrolü ve alarm kontrolü gibi pek çok kolaylık mevcuttur. Dairelerin çelik dış kapıları, üst düzey yalıtımlı pencereleri, ankastre ürünleri ve internet altyapısı bulunmaktadır. Ayrıca geniş kiler bölmesi ve giyinme odası da villa sahipleri için avantajlı özelliklerdendir. Bununla birlikte kameralara ve güvenlik hizmetine sahip olan site alanında ise otopark ve çocuk oyun alanı vardır.

Park Nova Villaları nerede yükselmektedir?

Pak Ekizceli İnşaat’ın bu kaliteli projesi, Düzce’nin merkezi mahallelerinden olan Akınlar’da hayata geçmektedir. Bu villalar 2675. Cadde üzerinde bulunur. Ayrıca bölgede Düzce Fen Lisesi, Turgut Özal Anadolu Lisesi ve İbn-i Sina Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi gibi çeşitli eğitim kurumları mevcuttur.

Park Nova Villaları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Düzce satılık villa seçenekleri arasındaki en kaliteli yapılardan olan bu villalar farklı değerlere sahiptir. İkiz villa ve tekil villa seçeneklerinden oluşan proje, konutların donanımı ve güzel lokasyonu ile dikkat çekmektedir. Dolayısıyla Park Nova villaları satılık konut çeşitleri şunlardır:

(Brüt m2)

  1. 4 + 1 Odalı tekil villalar
  • 230 m2
  • 950.000 TL
  1. 5 + 1 Odalı ikiz villalar
  • 284 m2
  • 1.300.000 TL

Ayrıca fiyatlar ve konut seçenekleri hakkında detaylı bilgi için arayınız: 0549 639 00 81

En güncel proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version