Kategoriler
Proje Haberleri

Park Residence Evleri Bursa satışta

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Kızılcıklı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yavuz Deniz İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks donatılmış daireleri ile dikkat çekmektedir. Park Residence Evleri Bursa konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Bursa konut projesi Kızılcıklı Mahallesi’nde yer alan 19 bin 980 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 168 adet daireden meydana gelmektedir. Daireler 7 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, alaturka tuvalet, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Konut projesindeki site kapsamında açık yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanı gibi olanaklar mevcuttur. Aynı zamanda site içerisinde kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, kapıcı, güvenlik gibi hizmetler de bulunmaktadır. Park Residence Evleri Bursa konut projesinde daireler satış aşamasında olup 4 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 standart, 6+1 ve 7+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. 12 bloktan oluşan projede dairelerin büyüklükleri 110 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir.

Park Residence Evleri Bursa fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

Brüt 110 metrekare 2+1 tip daireler 575 bin TL,

137 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 790 bin TL,

Brüt 220 metrekare alana sahip 6+1 dubleks tip daireler 949 bin TL,

270 metrekare büyüklüğündeki 7+1 dubleks daireler 999 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Nilüfer, Kızılcıklı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje sağlık ocağı, okul, market, park, otobüs durağı gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0541 365 10 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version