Kategoriler
Proje Haberleri

Park Residences Cadde banka kredisine uygun

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe semtinde, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Park Residences Cadde projesi, 44 bin metrekare arsa inşaat alanına sahip.

Projede, 4 blokta 341 konut bulunuyor. 1+1’den 4+1’e kadar konut seçeneklerinin bulunduğu projedeki dairelerin büyüklükleri, 112 metrekare ila 350 metrekare arasında değişiyor. Proje, sahiplerine hemen teslim durumda bulunuyor. Konut fiyatlarının 1 milyon 950 bin TL’den başladığı projedeki dairelerde, banka kredisiyle ödeme yapabilmek mümkün.

Projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, güvenlik ve kameralı güvenlik, kapalı otopark, süs havuzu, güneşlenme terası ve mescit gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Bağdat Caddesi’nde, Göztepe Parkı ile Özgürlük Parkı arasında bulunan Park Residences Cadde projesi; Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 km, Kadıköy’e 3 km, Boğaz Köprüsü’ne 12 km, FSM Köprüsü’ne 17 km ve Taksim’e 15 km uzaklıkta yer alıyor.

Proje, Göztepe Mah. Mehmet Şeyda Sok. No: 1/5 Kadıköy/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 0216 504 18 80