Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Park Residences Cadde’de 60 ay sıfır faiz

Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul ili, Göztepe ilçesi, Bağdat Caddesi’nde hayata geçirilen Park Residences Cadde projesinde yeni bir kampanya başlatıldı.

44 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Park Residences Cadde projesi 44 katlı 4 bloktan meydana geliyor.

100’den fazla rezidans satışının yapıldığı Park Residences Cadde projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse tipindeki beş farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Park Residences Cadde projesinde daire büyüklükleri ise 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişiyor.

Park Residences Cadde ödeme planı

Park Residences Cadde projesinde kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 20’sini peşin ödedikten sonra kalan tutarı 60 ay vade ve sıfır faiz imkanı ile ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Park Residences Cadde projesinde konutların fiyatları 496 bin dolardan başlıyor.

Park Residences Cadde projesinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, koşu parkuru, hamam, SPA, sauna, çocuk oyun alanı, çocuk parkı gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Park Residences Cadde projesi Marmaray ile tarihi yarımadaya 15 dakika, Kadıköy’e 3 km, Taksim’e 15 km, Boğaz Köprüsü’ne 12 km, FSM Köprüsü’ne 17 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ise 20 km mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 504 18 80

Tasinmazhaber.Com