Kategoriler
Proje Haberleri

Park Rezidans Ardeşen anahtar teslim daireler

Park Rezidans Ardeşen konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Rize’nin Ardeşen İlçesinde yükselen proje Ardeşen Belediyesi tarafından hayat geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında alışveriş merkezi de yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Ardeşen İlçesi Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Park Rezidans Ardeşen kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire hırsız ve yangın alarmı, alaturka tuvalet, çamaşır odası gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra rezidans içerisinde kapalı otopark, görüntülü kamera sistemi, kapıcı, sığınak, güvenlik gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca proje kapsamında su deposu, jeneratör, su deposu, asansör gibi hizmetler de bulunmaktadır.

Altınordu konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler 76 metrekare, 3+1 tip daireler ise 163 metrekare ile 202 metrekare arasında alana sahiptir. Ayrıca daireler arasında dubleks seçenekleri de mevcuttur. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte inşaat ve satışlar devam etmektedir.

Park Rezidans Ardeşen konumu ve fiyatları hakkında

Ordu Life 2 konut projesi, Ardeşen merkezin içerisinde, şehrin her yerine yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Trabzon Havaalanına 119 km, Rize Merkeze 49 km mesafededir. Bunların yanı sıra proje ulaşım akslarına da yakın uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

76 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 435 bin TL,

Büyüklükleri 163 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 3+1 rezidans daireler ise 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler konut kredisine uygundur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0464 715 30 30 ve 0530 391 43 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version