Kategoriler
Proje Haberleri

Park Tema Özgüntur fiyat

Park Tema projesi Özgüntur İnşaat yapımcı firmasının imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Daire satışları tüm hızıyla devam eden Park Tema projesi lokasyonu ve modern mimarisi ile alıcıların ilgisini görüyor.

Mimarisinin yanı sıra alıcılarına sunduğu donatılar ile de dikkat çeken proje iki bloktan meydana geliyor. Park Tema projesi tek tip konutları bünyesinde barındıracak. Projede yer alan daireler 5 katlı iki blokta yükselecek. Park Tema projesi bünyesinde 41 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Park Tema projesi nerede?

Lokasyonu ile de dikkat çektiğini belirttiğimiz Park Tema projesi Antalya’nın gözde ilçelerinden Konyaaltı’nda inşa edilmekte. Proje, Uncalı Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. İnşasında çalışmaların devam ettiği Park Tema, 1255. Sokak No:8’de hayata geçiriliyor.

Park Tema projesindeki dairelerin özellikler neler?

Park Tema projesinde yer alan konutların tümü tek bir tipte tasarlandı. Alıcılara konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Park Tema projesinde yer alan 41 konut 3+1 daire tipinde satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 150 metrekare olarak tasarlandı. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmekte olan projede bloklarda asansör bulunuyor.

Park Tema projesinde daire fiyatları ne kadar?

Satışları tüm hızıyla devam eden projede, alıcı ve yatırımcılar için brüt metrekare fiyatı 5 bin 334 TL olarak belirlendi. Park Tema projesinde yer alan 3+1 tipteki konutların fiyatları 800 bin TL’den başlıyor.

Park Tema projesindeki sosyal alanlar neler?

Park Tema projesi alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Site sakinleri için sosyal alan olarak açık havuz bulunuyor. Projede sosyal alanların yanı sıra kapalı otopark ve jeneratör gibi donatılar da mevcut.

Park Tema projesi ne zaman teslim edilecek?

Özgüntur İnşaat güvencesi ile yaşama kazandırılacak olan Park Tema projesinde teslimlerine bir yıl kaldı. Projede yer alan konutların, alıcı ve yatırımcılarına 2020 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 532 585 62 01