Kategoriler
Proje Haberleri

Park Viduşlu Manisa şimdi satışta

Park Viduşlu Manisa konut projesi en iyi inşaat kalitesi ve son teknolojik çözümleri ile sahiplerini bekliyor. Manisa’nın Yunusemre İlçesinde yükselen proje Aytekin Vituşlu tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi 6 konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Muradiye Mahallesi üzerindeki 7 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 6 konut bloğundan meydana gelmekte olup konforlu 36 adet lüks dairelerden oluşmaktadır. 2 bin 500 metrekarelik yeşil alan içerisinde hayat bulmaktadır. Aynı zamanda Park Viduşlu Manisa kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri yerden ısıtma sistemi, elektrikli panjur, klima, ankastre set, vestiyer, ebeveyn banyosu gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca daireler akıllı ev sistemlerine de sahiptir. Manisa konut projesi içerisinde yüzme havuzu, oyun parkı gibi sosyal alanlara sahiptir. Bunların yanı sıra site içerisinde güvenlik, otopark gibi olanaklar da mevcuttur.

Yunusemre konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler 95 metrekare alana sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 130 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Konut projesi sizlere yüksek standartlarda bir ev sunmaktadır.

Park Viduşlu Manisa konumu ve fiyatları hakkında

Park Viduşlu Manisa konut projesi, Yunusemre, Muradiye Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje Manisa Menemen Yolu’nun hemen yanı başında konumlandırılmıştır. Proje hem İzmir hem de Manisa Merkeze oldukça kolay bir konumda yer almaktadır. Ayrıca Viduşlu Park Manisa projesi Atatürk Kent Parkı’na yalnızca 10 dk uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları daire tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 95 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 290 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Viduşlu Park Manisa projesinde daireler yüzde 30 peşinatla satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda kişiye özel fırsatlar da daire satışlarında sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0236 211 01 02 ve 0542 783 79 89 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version