Kategoriler
Proje Haberleri

Park Violet Ordu projesinde daireler avantajlı olanaklarla satışta

Ordu’nun Altınordu Cumhuriyet mahallesinde konumlu Park Violet Ordu projesinde 1+1 daireler sahiplerini bekliyor. Proje özel mimarisi ve  daire özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki proje konut kredisi kapsamına uygun mu? Ayrıca projede hangi özellikler mevcut? Projede başka daire seçenekleri var mı?

Park Violet Ordu Daire Özellikleri

Proje kapsamında yalnızca 1+1 daireler mevcut. Projede daireler brüt 45 metrekare alana sahip ve dört katlı bina içerisinde yer alıyor. Doğalgaz ile ısınan projede toplam 68 daire mevcut. Projede daireler özel iç mimari ve peyzaj imkanlarına sahip.

Park Violet Ordu Konumu

Proje kapsamındaki daireler Cumhuriyet sahil yolu ve plaja yürüme mesafesinde konumlu. Denize 400 metre uzaklıktaki daireler yeni hastane projesine ve Ordu Üniversitesine yakın durumda. Ulaşımı kolay olan proje merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Havalimanına 7 kilometre uzaklıktaki proje alanı şehir merkezine ise 8,5 kilometre mesafede yer alıyor.

Projede Daire Fiyatları

Projede 1+1 daireler 200 bin TL fiyat üzerinden satışa çıkmış durumda. Ayrıca proje kapsamındaki daireler takas yoluyla da satın alınabilir. Ancak projede daireler konut kredisine uygun değil. Emlak firmasından satışta olan daireler Haziran 2021 tarihinde teslim edilecek. Uygun fiyat ve çeşitli ödeme seçenekleri için Yiğit Özgüner emlak şirketi ile iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için 0532 410 28 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version