Kategoriler
Proje Haberleri

Park Vista Evleri banka kredisine uygun

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Pişkindemirler İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Park Vista Evleri konut projesi, 5 bin 650 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

5 blokta 59 adet daireden meydana gelen konut projesinin 4 bin 200 metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı. Yüzde 83’ü satılmış durumdaki konut projesinde; 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 106,5 metrekare, 3+1 tipteki daireler brüt 160, net 137 metrekare, 4+1 dubleks tipteki brüt 160, net 138 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 106 metrekare ila 138 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Park Vista Evleri projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 399 bin TL ila 409 bin TL arasında bulunuyor. Konut projesindeki 4+1 dubleks tipteki dairelerin fiyatları ise 419 bin TL olarak belirlendi.

Konut projesinde yer alan daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Park Vista Evleri projesi site özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kameralı güvenlik ve açık otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış konut projesinde, asansör de bulunuyor. Isıtma sistemi olarak kombinin tercih edildiği konut projesinde, yerden ısıtma sistemi de mevcut. Ebeveyn banyolu projenin dairelerinde balkon da var.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yükselen konut projesi, Görükle’nin en gözde yerleşim yerlerinden Kurtuluş Mahallesi’nde bulunuyor. Konut projesi; üniversiteye, hastaneye, okullara ve çevre yoluna oldukça yakın bir konumda yükseliyor.

Her katta 2 adet dairenin yer aldığı Park Vista Evleri konut projesi, Kurtuluş Mah. Ulus Cad. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0224 470 11 77 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.