Kategoriler
Proje Haberleri

Park Yaşam Ataşehir hemen teslim

İzmir iline bağlı bulunan Çiğli ilçesinde Park Yaşam Ataşehir projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat firmalarının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje birçok açıdan bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu yönü ile oldukça ilgi gören proje beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Bahsi geçen proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde de zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Park Yaşam Ataşehir projesi yedi katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 877 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Park Yaşam Ataşehir projesinde bulunan konutlar 1+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların büyüklükleri ise 86 metrekare ile 214 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan konutların fiyatları daire tipleri ve bahsi geçen konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Park Yaşam Ataşehir projesinde bulunan 1+1 konutlar 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 850 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projedeki konutların çalışmaları tamamlanmış olsa da satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Çiğli Ataşehir Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Park Yaşam Ataşehir projesindeki konutlar hemen teslim durumunda.