Kategoriler
Proje Haberleri

Park Yaşam Santorini fiyat listesi

İzmir ilinin gözde ilçelerinden biri olan Çiğli ilçesinde Park Yaşam Santorini projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İzka İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 556 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede bulunan konutların ödeme planında ise alıcılara vadelendirme fırsatı sunuluyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Park Yaşam Santorini projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 53 metrekare ile 114 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutların fiyatları 1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde bulunan 130 metrekare 3+1 konutlar ise 2 milyon 750bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Yakakent Mahallesi’nde inşa ediliyor. Park Yaşam Santorini projesi konum olarak da ilgi gören bir lokasyonda hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 444 38 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…