Kategoriler
Proje Haberleri

Park Yaşam Santorini fiyat

İzmir ilinin Çiğli ilçesinde Park Yaşam Santorini projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İzka İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen söz konusu projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutlar on bir katlı bloklardan meydana geliyor. Park Yaşam Santorini projesi bünyesinde 539 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. İnşaat aşamasında olan projenin satışları da tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Söz konusu olan konutlar İzmir ilinin gözde ilçelerinden Çiğli’de yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen Park Yaşam Santorini projesi Yakakent Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise konut tiplerine göre değişiklik göstermekte. Park Yaşam Santorini projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 53 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Park Yaşam Santorini projesinde 1+1 konutlar 274 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar ise 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 485 bin TL’den başlıyor.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.