Kategoriler
Proje Haberleri

Park Yaşam Santorini’de banka kredisiyle ödeme

İzmir’in Çiğli ilçesinde, İzka İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Park Yaşam Santorini projesi, toplam 21 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen proje, Santorini esintileri taşıyor.

Park Yaşam Santorini projesi konut sayısı

Park Yaşam Santorini projesinde 507 konut ve dubleksin yanında 17 adet de tek katlı, müstakil Santorini Evleri bulunuyor. Toplam 16 blokta 524 konuttan meydana gelen projede, bloklar 5 ve 8 katlı olarak tasarlandı.

Park Yaşam Santorini konut tipleri ve büyüklükleri

1+1, 2+1 ve 3+1 tipte dairelerin yer aldığı Park Yaşam Santorini projesinde, konutların büyüklükleri 53 metrekare ila 114 metrekare arasında değişiyor.

Park Yaşam Santorini projesi teslim tarihi

Yüzde 35’i satılan Park Yaşam Santorini projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Park Yaşam Santorini projesi fiyat bilgisi

Park Yaşam Santorini projesindeki 1+1’lerin fiyatları, 274 bin TL’den, 2+1’lerin fiyatları 390 bin TL’den, 3+1’lerin fiyatları ise 485 bin TL’den başlıyor.

Park Yaşam Santorini projesi ödeme planı

Park Yaşam Santorini projesinde 120 aylık banka kredisi kullanabilmek mümkün. Projeden ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Park Yaşam Santorini projesi site özellikleri

Park Yaşam Santorini projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Projede 2 adet panoramik ve tarihi asansör temalı asansör bulunacak. Projede ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılacak.

Park Yaşam Santorini nerede yükseliyor?

Park Yaşam Santorini projesi, Yakakent Mah. Çiğli/izmir adresinde yer alıyor. Şehir merkezindeki proje, İZBAN’a da yakın konumda bulunuyor.

Park Yaşam Santorini projesi iletişim bilgileri

Park Yaşam Santorini konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 3 893 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.