Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park Yaşam Santorini’de yüzde 20 peşinatla

İzka İnşaat tarafından İzmir’in değerli semtlerinden bir olan Çiğli’de hayata geçirilen Park Yaşam Santorini projesinde yüzde 20 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

21 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde projelendirilen Park Yaşam Santorini projesi 16 bloktan meydana geliyor.

74 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Park Yaşam Santorini projesinde 539 adet daire ve hem dubleks hem de tek katlı müstakil 17 adet villadan meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Park Yaşam Santorini projesinde daire büyüklükleri ise 53 metrekare ile 114 metrekare arasında değişiyor.

Park Yaşam Santorini fiyat listesi

Park Yaşam Santorini projesinde satışa sunulan 1+1 dairelerin fiyatları 233 bin TL’den, 2+1 daireler fiyatları 330 bin TL’den, 3+1 dairelerin fiyatları ise 435 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Park Yaşam Santorini projesinde yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar banka kredisi kullanarak ödeme imkanı bulunuyor.

Çevre yolu bağlantı yollarına yakın bir konumda yer alan Park Yaşam Santorini projesi Çiğli, Mavişehir ve Karşıyaka’ya ise birkaç dakika mesafede bulunuyor.

Tel : 444 3 893