Kategoriler
Proje Haberleri

Parkkonak Vadi Sitesi konutları krediye uygun olarak satışta!

Parkkonak Vadi Sitesi, Parkkonak İnşaat’ın Erzincan’da hayata geçirdiği bir konut projesidir. Sitedeki daire seçenekleri 3 + 1 odaya sahiptir. Ayrıca proje arazisinin yüzölçümü yaklaşık olarak 3.000 m2 düzeyindedir. Dairelerin hepsinde akıllı ev sistemi, kiler bölmesi, ankastre mutfak seti ve ebeveyn banyosu vardır. Ayrıca tüm ahşap doğrama ve alüminyum doğrama ürünleri birinci sınıf işçilikle hazırlanmıştır.

Yangın alarmı, site içi kamera sistemi, güvenlik ve kapalı otopark detayları da dikkat çekmeyi başarmaktadır. Her bir dairenin en fazla 2 araçlık kullanım hakkına sahip olduğu kapalı otopark, tam olarak 48 araç kapasitesine sahiptir. Bununla birlikte tüm yapı ürünleri oldukça kalitelidir. Hatta pek çok site donanımı, binaların ömrü boyunca bakım gerektirmeyecek kadar kullanışlıdır. Sağlam çelik dış kapılar, Otis markalı birinci sınıf asansörler, panjur sistemi, uydu altyapısı ve internet altyapısı gibi farklı detaylar da mevcuttur.

Bu site nerededir?

Erzincan’ın en merkezi mahallelerinden olan Ergenekon Mahallesi, bu sitenin bulunduğu bölge olmaktadır. Site alanı 147. Sokak üzerindedir ve burası Çukurkuyu Köy Yolu’nun yan tarafındadır. Aynı civarda Gonca Evler 10 Sitesi, Merkez Kent Sitesi, Kırmızıgül Sitesi ve Tuncaylar Sitesi de bulunur. Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Melikşah İlkokulu, Muhammediye Camii ve Cumhuriyet Parkı yürüme mesafesindedir.

Parkkonak Vadi Sitesi satılık daireler ne kadardır?

Erzincan merkez satılık daire seçenekleri arasındaki en büyük konutlar arasındaki bu daireler krediye uygun olarak satıştadır. Bununla birlikte daireler takasa uygun olmamaktadır. Büyüklüklerine ve fiyatlarına göre, Parkkonak Vadi Sitesi satılık daire opsiyonları şöyle gösterilebilir:

(Brüt – Net m2)

  • 144 – 110 m2: 800.000 TL
  • 167 – 130 m2: 900.000 TL
  • 198 – 157 m2: 1.000.000 TL

Daireler hakkında detaylı bilgi almak için ulaşılması gereken numara ise 0553 385 89 09’dur.

Exit mobile version