Kategoriler
Proje Haberleri

Paşa Konağı Konutları 2. Etap satışları başladı

Paşa Konağı Konutları 2. Etap projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzurum’un Yakutiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ahmetoğulları Grup tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat alanı içerisinde 11 blok 7 adet ticari alan ve 264 adet konut bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje inşaat alanı içerisinde 11 blok 7 adet ticari alan ve 264 adet konut bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Yapı taşıyıcı sistemi 2018 deprem yönetmeliğine uygun olarak projelendirilmiştir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Bina giriş kapısı camlı çelik kapı olmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Gömme dolap, vestiyer ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Dairenin tamamı asma tavan olup, uygun yerlerde şerit led kullanılmaktadır.

Paşa Konağı Konutları 2. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Erzurum’un Yakutiye İlçesi Kurtuluş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, spor salonu, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Otobüs ve minibüs güzergahına yakın konumdadır.
Paşa Konağı Konutları 2. Etap projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 370.000 TL ile 385.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (442) 242 85 85 veya 0 (539) 775 70 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…