Kategoriler
Emlak Haberleri

Paşa Konakları Beykoz projesi neredeyse her yere yakın

Parlaklar Group tarafından yaşama geçirilecek olan Paşa Konakları Beykoz projesi, Boğaz’ın manzarası ve yeşil alanıyla tek blokluk konforu yaşatıyor. Yatay mimarili ve üç kattan oluşan bloku içerisinde barındıran proje, az nüfusu bol alanıyla huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Konak konseptine sahip yapıyı barındıran projedeki konut satışları devam etmektedir.

Camekânlı yapısı, modern mimarisi, iç açıcı renk tonları ve yeşil, aynı zamanda, düzenli peyzajıyla sakin ve sağlıklı yaşam sağlıyor. Büyük yeşil alanları, yürüyüş yolları, bahçe içerisindeki oturma alanları, İstanbul’un eşsiz manzarasına çıkıyor. Konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır.

Paşa Konakları Beykoz sosyal alanlar

İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden birine konumlandırılan proje, küçük bir alana sahip olsa da bol donatılarıyla beraber kuruluyor. Açık otopark alanlarının yanı sıra kapalı otoparka da yer verilen projede, güvenli park için kapalı otopark da bulunuyor. Deniz, toprağın ve bitkilerin eşsiz kokusunun içine çekildiği projede, çocuk oyun alanları kuruluyor.

Projedeki spor aktiviteleri, sadece kapalı bir alanda yapılmıyor. Açık havada spor etkinliklerinin de düzenlendiği site alanında, kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. Teras alanına da yer verilen proje, neredeyse her yere yakın bir konumda.

Proje nerede yükseliyor?

Konumuna göre oldukça cazip bir fiyattan sunulan Paşa Konakları Beykoz projesi, Beykoz Korosu ve 164. Yıl Polis Ormanı’na yakın mesafelerde. Yeşile ve maviye doyamayanlar için birebir olan proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne yönelik sunan 5 dakikalık mesafesiyle de Avrupa Yakası’na kolay ulaşım imkânı tanıyor. Paşabahçe İskelesi, Devlet Hastanesi, projenin yakınında bulunmaktadır.

Paşa Konakları Beykoz nerede?

Konut projesinde yer alan satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Maslak’a 15, Levent’e 12 dakika süren proje alanı, Ataşehir’e ise 15 dakika. Çengelköy Sahil Yolu’na da 5 dakikada gidilebildiği proje, İstinye Park AVM’ye 18 dakika.

Satış Ofisi: Reşadiye Bağlar Caddesi Paşabahçe Mahallesi Beykoz / İstanbul
Telefon : 90 216 417 74 44

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version