Kategoriler
Proje Haberleri

Paşa Konakları Bolu satışları başladı

Paşa Konakları Bolu projesi farklı mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bolu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sarkon Yatırım Mühendislik A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 424 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 501 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. 53,6 metrekarelik 2 araçlık kapalı garaj bulunmaktadır. Ayrıca 30 metrekarelik misafir otoparkı mevcuttur. Bunun yanı sıra 20.4 metrekarelik alan içerisinde hobi ve spor alanı bulunmaktadır. Toplam 13.6 metrekarelik alan içerisinde Fin hamamı ve sauna bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Dairelerde şömineli bahçe terası bulunmaktadır. Tüm odaların içinde banyo ve tuvalet mevcuttur. Ayrıca banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Akıllı ev sistemleri ile villaları mobil uygulamalarla yönetebilme imkanı bulunmaktadır.  Ayrıca otomatik panjur açma/kapama ve bahçe sulama yapılmaktadır. Bunun yanı sıra konutların zemininde laminant parke uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve geniş koridor mevcuttur.

Paşa Konakları Bolu konumu hakkında

Proje, Bolu’nun Merkez İlçesi Ağaçcılar Köyü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte hastane, sağlık ocağı, eczane, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Projenin alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Üstelik toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Paşa Konakları Bolu fiyatları ne kadardır?

Paşa Konakları Bolu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 424 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 konutların fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 501 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 konutların fiyatı ise 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik Bolu içerisinde bulunan arsa ve araç takasları değerlendirilmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 328 24 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…