Kategoriler
Proje Haberleri

Paşabahçe Konakları Düzce sahiplerini bekliyor

Paşabahçe Konakları Düzce modern tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Düzce’nin Merkezinde yükselen İştirak Şehircilik ve Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutları tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Düzce Merkez Körpeşler Mahallesi üzerindeki 16 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Düzce konut projesi modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içleri vestiyer, ebeveyn banyosu, ısıcam, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan kumandayla kontrol edilebilmektedir. Ayrıca dairelerde çamaşır odası, gömme dolap, teras gibi olanaklar da yer almaktadır.

Site içerisinde otopark, güvenlik, oyun parkı, yürütüş yolları, spor alanları gibi donanımlar yer almaktadır. Aynı zamanda 9 blok 144 adet daireden oluşmaktadır. Proje kapsamında tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 tip geniş ve ferah daireler olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 188 metrekareyle 204 metrekare arasında değişmektedir.

Paşabahçe Konakları Düzce nerede?

Düzce konut projesi, Merkez’de Körpeşler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Bunların yanı sıra eczane, sağlık ocağı, market, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Paşabahçe Konakları Düzce fiyatları ne kadar?

Daireler lansman fiyatları ile satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt alanları 188 metrekare ile 204 metrekare arasında değişen 4+1 tip dairelerin fiyatları da 760 bin TL ile 910 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0380 526 09 99 ve 0532 430 70 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…