Kategoriler
Proje Haberleri

Paşabahçe Konakları projesi satışları devam ediyor

Paşabahçe Konakları projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Düzce ilinin merkezinde, Körpeşler Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje İştirak Şehircilik ve Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje kapsamında geniş ve konforlu evler dizayn edilmektedir. 4+1 şeklinde sunulan bu evler oldukça ilgi toplamaktadır. Sosyal alan olarak eğleneceğiniz ve dinleneceğiniz yerler mevcuttur. Bu evde kendi alanınızı oluşturabileceğiniz gibi modern ve şık tasarımıyla istediğiniz ferahlığa ulaşabilirsiniz. Terası ve aynı zamanda kileri bulunan bu evin ek avantajlarından yaralanabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ulaşımı, konumu ve tasarımı bakımından dikkat çeken bu projeyi detaylı bir biçimde incelemek mümkündür. Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bu evler doğa ile iç içe olan bir konuma sahiptir. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Paşabahçe Konakları projesi konumu hakkında

Düzce de yer alan bu projedeki evler şehir merkezine ve belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Ayrıca park, spor alanı gibi vakit geçireceğiniz yerler de bulunmaktadır. Market, semt pazarı ve alışveriş merkezine yakın olması sizler açısından artı bir özellik olduğu söylenebilir. Sağlık kurumların yakın olması da avantaj sağlayan özelliklerindendir. Aynı zamanda eğitim kurumlarına da oldukça yakındır. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Paşabahçe Konakları projesi fiyatları hakkında bilgi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları genel olarak 625 bin liradan başlamaktadır. Bu fiyat 790 bine kadar çıkabilmektedir.

Paşabahçe Konakları projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 430 70 81 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

 

Exit mobile version