Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Paşabahçe Konakları projesinde 48 ay vade farksız ödeme

Düzce’ye ayrı bir renk katan Paşabahçe Konakları, rengârenk bahçesi, modern evleri ve sosyal olanaklarıyla inşa ediliyor. Söz konusu durumda olan proje, minimal yapısıyla sade ama mutlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Proje, aile hayatını sağlıklı ve huzurlu kılıyor.

Proje, canlı, modern ve yeşil alanlı peyzajıyla yükseliyor. Haziran 2022 döneminde teslimlerine başlanması gereken proje, İştirak Gayrimenkul şirketi tarafından hayata hazırlandırılıyor. Körpeşler Mahallesi’ndeki 16 dönümlük arsa alanı üzerine konumlandırılan proje, renkli çiçeklerle süslenen peyzaj alanıyla oldukça cazip durumda.

Site alanında, dörder katlı 9 adet blokun inşa edilmekte olduğu projede, 144 adet daire kuruluyor. Net 173 metrekare büyüklüğüne sahip olacak şekilde tasarlanan konutlar, dört oda ve bir salona sahip durumda. Düzce’nin merkezinde inşa edilen projedeki konutların fiyatı ise 600 bin Türk lirasından başlayıp 630 bin Türk lirasına kadar çıkıyor.

Projedeki satın alımlarında, 48 ay boyunca vade farksız bir şekilde ödeme seçeneği sunuluyor. Düzce’ye inşa edilmekte olan projedeki evlerde, ebeveyn banyosu bulunuyor. Balkonlu dairelere özel depo alanı da kuruluyor.

Paşabahçe Konakları modern mimari

Camekânlı dairelerin bulunduğu projedeki çağdaş formlara sahip parçalar, birleştiriliyor. İçerisinde rengârenk bitkilerin yer aldığı site alanında, çok sayıda oturma alanı bulunuyor. Yapay göletin üzerinden geçen köprü, sitenin estetik unsurunu üst seviyelere çıkarıyor.

Yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve futbol sahası, merkezî bir konumda yükselmekte olan konut projesinin sosyal olanaklarını oluşturan unsurlardan.

Projenin adresi nerede?

İnşa aşamasında olan Paşabahçe Konakları projesi, İştirak Gayrimenkul tarafından Düzce’nin merkezinde tamamlanıyor. Teslimlerine 2 yıldan az bir süre kalan projedeki satın alımlarda, 48 ay vade farksız ödeme fırsatı bulunuyor.

“Körpeşler Mahallesi, 1431.Sokak, Düzce/Merkez” adresine konumlandırılan projenin detaylarına “0380 526 09 99” numaralı telefon hattı tuşlanarak ulaşılabiliyor.

İnternet adresi: https://www.istirak.com.tr/projeler/pasabahce-konaklari

Elektronik posta adresi: iletisim@istirak.com.tr

Exit mobile version