Kategoriler
Proje Haberleri

Paşazade Konakları bu ay teslim ediliyor

Saryap İnşaat imzası ile hayata geçirilmekte olan projenin bu ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Paşazade Konakları ismini alan proje Ordu ilinin Ünye ilçesinde yaşama kazandırılıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje, geniş mimari alanı ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan proje aile yaşamına uygun olarak inşa ediliyor.

Paşazade Konakları projesi tek bir konut bloğundan meydana geliyor. Proje, bünyesinde toplamda 30 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutlar, on kattan meydana gelen bir konut bloğunda bulunuyor.

Projede yer alan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Yapımcı firma Saryap İnşaat’ın verdiği bilgiye göre, 2019 yılının Nisan ayı içerisinde yani bu ay projede yer alan konutların çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar bittikten sonra da konutlar alıcı ve yatırımcılarına teslim edilecek. Özetle, projede yer alan konutların bu ay içerisinde sahiplerine ulaşması planlanıyor.

Proje, Çamurlu Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Yeşil ve doğa severler için daha da ilgi çekici hâle gelen projede peyzaj alanları bulunuyor. Çevresinde ağaçlara da yer veren proje toplu ulaşıma yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Paşazade Konakları projesinde yer alan dairelerin özellikleri neler?

Projede bulunan otuz konutun tümü tek bir plandan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin tümü 3+1 olarak tasarlanmış durumda. Dairelerin büyüklükleri ise 165 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Balkonlu olarak inşa edilen konutlar, ısı yalıtımına sahip olarak hayata geçiriliyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede alıcılar için kapalı otopark hizmeti de yer alıyor. Sosyal donatılara değinmemiz gerekirse, çocuklar için oyun parkı ve site sakinleri için kamelya bulunuyor.

Paşazade Konakları projesinde yer alan 3+1 tipteki konutlar iki farklı fiyata sahip. 230 bin TL’den ve 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış olan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Tel: 0 530 569 70 47