Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Paşazade Villaları Denizli’de yükseliyor

Kızılelma İnşaat tarafından Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Cankurtaran Mahallesi’nde yatay mimaride inşa edilen  Paşazade Villaları Denizli projesinde teslimler yaklaştı.

2 katlı toplam 28 adet villadan meydana gelen villa projesi şehirde daha önceden hayata geçirilen iç içe geçmiş yüksek binaların tam tersine yatay mimaride ve daha yeşil bir yaşam alanı vadediyor.

Bölge olarak 850 rakımda yer alan Cankurtaran mevkiinde yer alan proje şehir merkezine oranlar daha serin ve daha havadar bir hava durumuna sahip olması ile tercih edilir bir konumda yer alıyor.

Projede yer alan villalarda her villaya ait özel bahçe ve genel peyzaj alanları yer almaktadır. 2019 yılı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan villa projesinde kaba inşaat bitirilmiş durumdadır.

Paşazade Villaları Denizli projesindeki villalar 4+1 tipinde tasarlanarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan villaların alanları ise net 170 metrekare, brüt 200 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Projedeki villa fiyatları ne kadar, ödeme seçenekleri neler?

Paşazade Villaları Denizli projesinde yer alan 200 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tipindeki villaların fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Projede 300 bin TL peşinat ödedikten sonra kalan tutarın 250 bin TL’si anlaşmalı banka kredisi, kalan 50 bin TL’lik tutar ise taksitle ödeme yaparak villalardan birine sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca farklı esnek ödeme fırsatları da yer alıyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Bir Kızılelma İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Paşazade Villaları Denizli projesi Cankurtaran mahallesi, Pamukkale / Denizli posta adresinde yer almaktadır. Pamukkale Üniversitesi’ne yakın bir konumda yer alan proje, 16 Yol Polis hatıra ormanı, Honaz Dağı Milli Parkı, Şengül Süleyman İlam Hatıra ormanı ile çevri bir bölgede bulunuyor.