Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Pasifik Next Level markasını İstanbul’a taşıyor

Ankara da gerçekleştirdikleri projelerle dikkat çeken Pasifik Next Level isimli yeni proje ile karşımıza çıkmaktadır. Next Level markası ile İstanbul’a gelmeye hazırlanan Pasifik oldukça dikkat çekmektedir. Bu ihalede 2 milyar 650 milyon lira toplam hasılat teklifi ile kazanan firmaya arsa verilecektir. Ayrıca bu arsa Etiler girişindeki Jandarma Lojmanları’nın yer aldığı 16 bin 872 metrekarelik arsadır.

İstanbul’un merkezine yeni proje gerçekleştirilecek

İnşaat sektörüne girdikleri günden beri İstanbul’un merkezinde, şehrin mimari dokusuna değer katacak bir proje yürütmek istediklerini dile getiren Erdoğan bu proje ile birlikte bu isteğin gerçekleşeceğini söylemiştir. Erdoğan, Pasifik İnşaat olarak ihaleyi aldıkları mart ayından bu yana söz konusu proje ile ilgili birkaç açıklamada bulunmuştur. “Eski Levent Jandarma Lojmanları arsası için proje mimarımızı belirledik. Mimarlık firması olarak Türkiye’de ve dünyada önemli başarılara imza atmış Tabanlıoğlu Mimarlık olarak belirledik. Next Level Ankara projelerinde olduğu gibi bu projemizde de geliştirme danışmanı olarak Servotel Danışmanlıktan hizmet alıyoruz. Daha önceki projelerimizdeki gibi İstanbul’daki projemizde de kendi alanlarının en iyileriyle çalışacağız.’ dedi.

Pasifik Next Level projesi ile İstanbul’da

İstanbul’da yapılacak Next Level İstanbul projenin arsa büyüklüğü 19 bin 872 metrekare olduğu bilinmektedir. Next Level Etiler projenin inşaat alanı ise yaklaşık olarak 80 bin metrekare olması hedeflenmektedir. Next Level Levent projesinin yaklaşık 15 kat olacağının belirten Erdoğan bu konu hakkında detaylı bir açıklamada bulunmuştur. “Servotel, arsada en verimli projenin nasıl olması gerektiğine ilişkin detaylı bir rapor hazırlıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık da konsept tasarım çalışmalarına başladı. Diğer projelerimizde olduğu gibi İstanbul projemizde de her bir detayı ince ince işliyoruz.

Bu aşamada şunu söyleyebilirim ki projemizin yüzde 85’i konuttan oluşacaktır. Kalan yüzde 15’lik ise müstakil ofis ve perakendeden oluşacak. Daha ferah yaşam ve çalışma alanları yaratmak amacıyla tavan yüksekliğinin dört metreden yüksek olmasını planlanmaktadır. Bu şekilde hem konutlarımız hem de ofislerimiz teraslı ya da balkonlu olacak. Kısacası İstanbul’un kalbinde yemyeşil bir yaşam alanı sunma hedefindeyiz. Ayrıca İstanbul manzaralı terasları ve balkonları olan konut ve ofislere imza atmaya hazırlanıyoruz.” Bu şekilde bir açıklamada bulunmuştur.

Pasifik’in sizlere sunduğu proje hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak mümkündür. Bu şekilde sizlerde bu projeyi takip ederek güncel bir biçimde haber alabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…