Kategoriler
Proje Haberleri

Passage Bornova ödeme planı

İzmir’in en merkezi yerlerinden Bornova ilçesinde, tek blokta 125 adet daire ve 17 adet ticari üniteden meydana gelen Passage Bornova konut projesi, CTC inşaat fiması tarafından hayata geçiriliyor.

Konut projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 1+0 daireler 24 metrekare, 1+1 tipteki daireler 38 metrekare, 2+1 tipteki daireler 55 metrekare ve 1+1 tipteki loft daireler ise 70 metrekareden meydana geliyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projedeki ticari üniteler, bloğun alt tarafında yer alıyor. Proje, merkezi bir noktada yer alması ve avantajlı konumuyla dikkat çekiyor.

Passage Bornova projesi fiyat bilgisi

Yüzde 60’ı satılmış durumdaki konut projesindeki 1+0 daireler 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 1+1’ler 380 bin TL ila 600 bin TL arasında fiyatlarla, 2+1’ler ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, daireler için peşin ödeme yapılıyor. Projede satılık 20 adet daire yer alıyor. Konut projesinde, yapımcı firma tarafından 5 yıl süresince kira garantisi de sağlanıyor.

Passage Bornova konut projesinde; kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projede, dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yükseliyor. Konut projesi; Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yaklaşık 30 metre, Bölge Metro Durağı’na 150 metre, çevre yoluna 200 metre, Forum Bornova ile Ikea gibi alışveriş merkezlerine 350 metre, Ege Üniversitesi’ne 400 metre, Bahçeşehir Koleji’ne 750 metre uzaklıkta yer alıyor. Yaşar Üniversitesi’ne de oldukça yakın konumdaki konut projesi, özellikle öğrenciler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.

Passage Bornova konut projesi, Sanayi Cad. Kazım Dirik Mah. Bornova/İzmir adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0232 368 26 26 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.