Kategoriler
Proje Haberleri

Payitaht Evleri nerede

Malatya şehrine bağlı bulunan Yeşilyurt ilçesinde Payitaht Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Besta İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje tek bir bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Payitaht Evleri projesi on üç katlı olacak şekilde tasarlandı. Projede toplamda 280 adet konut yer alıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Bostanbaşı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Payitaht Evleri projesi Akkent Sokak’ta hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Payitaht Evleri projesinde bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 192 metrekare olarak planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Payitaht Evleri projesinde bulunan 4+1 konutlar da 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.