Kategoriler
Proje Haberleri

Pega Kartal hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde Pega Kartal projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Akzirve Gayrimenkul firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern ve yüksek mimarisi ile dikkat çeken proje bir kuleden meydana geliyor. Söz konusu olan blok otuz iki katlı olacak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların tümünün çalışmaları tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede yer alan konutlar bu yönü ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Söz konusu olan konutlar beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görürken, zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor. Pega Kartal projesi bünyesinde 200 adet konut barındıracak şekilde planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. bahsi geçen konutların büyüklükleri de bu kapsamda değişiklik gösteriyor. Pega Kartal projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek konut tiplerinde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 68 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Söz konusu olan konutlar aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Pega Kartal projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 468 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar ise 779 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan projede yer alan 3+1 konutların fiyatları 1 milyon 105 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projede yer alan 4+1 konutlar ise 1 milyon 274 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projedeki konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 444 33 58