Kategoriler
Proje Haberleri

Pelitlife Palmiye Evleri projesinde son fırsatlar

Pelitlife Palmiye Evleri konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Trabzon’un Ortahisar İlçesinde yükselen proje Akınsoy İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Pelitlife Palmiye Evleri kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri yangın alarmı, giyinme odası, portmanto, ebeveyn banyosu, gömme dolap, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Site içerisinde asansör, kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, oyun parkı gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca proje sosyal alanları ve peyzaj düzenlemesi ile de dikkat çekmektedir. Trabzon konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler 96 metrekare ile 148 metrekare arasında büyüklüklere sahiptir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte daire satışları devam etmektedir.

Pelitlife Palmiye Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Trabzon’un yeni cazibe merkezi Pelitli’de konumlandırılmıştır. Ayrıca proje okul, sağlık kurumları, üniversite, market, semt pazarı ve ulaşım akslarına yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 100 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 600 bin TL,

150 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 tip daireler ise 625 bin TL’den satışa sunulmaltadır.

Ayrıca daireler cazip fiyatlarla krediye uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0534 648 76 47 numaralı telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…