Kategoriler
Proje Haberleri

Pendik Sahil Konakları fiyatları

İstanbul ilinin proje adından da anlaşılacağı gibi Pendik ilçesinde Pendik Sahil Konakları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Evra Group-Has Kule imzası ile inşa edildi.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için fırsat yaratıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Pendik Sahil Konakları projesi bünyesinde 180 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan bloklar on dört katlı olacak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinde tasarlandı. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Pendik Sahil Konakları projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise beş farklı plandan oluşmuş durumda. Konutlar 125 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Pendik Sahil Konakları projesindeki 2+1 konutlar 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 417 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 konutlar da 1 milyon 710 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar konum itibariyle ilgi görüyor. Pendik Sahil Konakları projesi Batı Mahallesi, Erol Kaya Caddesi’nde yer alıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda satışa çıkarılmış durumda.