Kategoriler
Proje Haberleri

Pentre Villaları Serdivan satışta

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Köprübaşı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Bizim İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje akıllı lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Pentre Villaları Serdivan konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Serdivan konut projesi Köprübaşı Mahallesi’nde yer alan 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi müstakil 4 adet villadan meydana gelmektedir. Proje 5+1 geniş odaları ile 240 metrekare brüt kullanım alanına sahiptir. Villa projesi 2 bloklu ikiz müstakil formda, birbirini görmeyecek biçimde tasarlanmıştır. Aynı zamanda villalar 140 metrekare geniş bahçeli bir yaşam alanına sahiptir. Site içerisinde güvenlik kamerası, palmiyeler, barbekü, şifreli giriş kapısı gibi donanımlara sahiptir.

Villa projesindeki villa içleri vestiyer, veranda kış bahçesi, teras, çamaşır odası, 3 adet banyo, giyinme odası gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca villalar akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan telefon ile kontrol altına alınabilmektedir. Yerden ısıtma sistemi ile ısınan villaların camlarında otomatik panjur sistemi de bulunmaktadır.

Pentre Villaları Serdivan fiyatları ne kadar?

Serdivan konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 1 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca projede lansman fiyatları ve inşaattan satış fırsatları devam etmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Serdivan Köprübaşı Mahallesi Reyhan Pastanesi karşında yer alan Aralık Caddesi üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda villa projesi helikopter pistine yürüme mesafesinde, Serdivan AVM’ye 1 km uzaklıktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 373 72 68 ve 0532 404 84 26 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version