Kategoriler
Emlak Haberleri

Pera Gümüşlük Evleri hemen tapu

Muğla’da inşa edilen Pera Gümüşlük Evleri, bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanında bulunuyor. Perataş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, deniz manzarasının çevrelediği bir konumda yer alıyor.

Az katlı ve camekânla kaplanmış yatay mimarilere yer verilen proje, ferah yaşam alanı sunuyor. Yüzde 0,78 oranlı vadelerle ödeme seçeneğinin bulunduğu projedeki villaların tapusu ve teslimi, hemen yapılıyor. Proje, uğrak noktalara yakın mesafelerde bulunuyor.

Pera Gümüşlük Evleri seçenekler

Pera Gümüşlük Evleri projesindeki konutların her birine Yunanistan adalarının manzarası eşlik ediyor. Koyunbaba Mevkii’ne konumlandırılan projede dört adet bahçeli/teraslı ve 8 odalı ve 2 salonlu dubleks tipine sahip villa, 40 adet 4 odalı ve 1 salonlu villa, 20 adet de 2 odalı ve 1 salonlu villa bulunuyor. Projedeki 8+2 tipindeki konutlar, teraslı veya bahçeli olmak üzere iki seçenekle sunuluyor.

Gümüşlük semtinde yer alan projedeki 8+2 bahçeli veya teraslı villa tiplerinde 8 adet banyo, 4+1 ve 2+1 villa tiplerinde ise 2,5 adet banyo bulunuyor. Sancak Sokak’ta bulunan projedeki 1 odalı ve 1 salonlu konutların net büyüklüğü 60 metrekare, 2 odalı ve 1 salonlu konutların net büyüklüğü 134 metrekare, 3 odalı ve 1 salonlu konutların net büyüklüğü 250 metrekare, 4 odalı ve 1 salonlu villaların net büyüklüğü ise 250 metrekareye sahip durumda.

Projedeki daire fiyatları ne kadar?

Pera Gümüşlük Evleri projesinde daire fiyatları, dairelerin tipine büyüklüğüne, bulunduğu konuma göre değişiklik gösteriyor. Satışları devam eden  2+1 ve 4+1 dairlerde fiyatlar ise 3 milyon 100 bin TL’den başlıyor.

Brüt 180 metrekare 2+1 tip daire 3 milyon 100 bin TL’den satışa sunuluyor. Projede yer alan brüt 253 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daire ise 4 milyon 900 bin TL’den satışa sunuluyor.

Pera Gümüşlük Evleri satış ofisi

Projenin etrafında süpermarket, kafe ve restoranlar yer alıyor.

Deniz kenarına yükselen ve çok sayıda donatıya sahip projenin satış ofisi; Karakaya Mahallesi, Sancak Sokak, Koyunbaba Mevki, Gümüşlük – Bodrum/Muğla posta adresinde bulunuyor.

Perataş İnşaat merkez ofis

Projedeki satış işlemleri, firmanın merkez ofisinden de gerçekleştirilebiliyor.

Projenin İstanbul’daki ofisi ise Kore Şehitleri Caddesi, Istanbloom Plazası, No: 16/1 Daire: 39, 34394 – Şişli / İstanbul adresinde yer alıyor. Detaylı bilgi için 444 1 994 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….