Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Pera Gümüşlük Evleri sıfır faiz fırsatı ile satışta

Perataş İnşaat tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi, Karakaya Mahallesi, Koyunbaba mevkiinde hayata geçirilen Pera Gümüşlük Evleri projesinde yaşam başladı.

10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arazi alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 64 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin 4 tanesi bahçe dubleksi olup içerisinde 8 yatak odası, salon ve 8 banyo yer alıyor. 40 tanesi 4 yatak odalı, salon ve 4 adet banyolu dairelerden meydana geliyor. 20 adet daire ise 2 yatak odalı, salon ve 2.5 banyolu dairelerden meydana geliyor.

Projenin daire özellikleri neler?

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer alıyor. 1+1 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 daireler 253 metrekare, 4+1 daireler ise 253 metrekare büyüklüğünde projelendirildi.

Projedeki dairelerin salon, mutfak ve banyo zeminleri İtalyan seramik, ebeveyn yatak odaları lamine parke, mutfaklar lineadecor ve franke ankastre set, pencereler ithal alüminyum doğrama ve çift camlıdır. Banyo dolap ve kapıları özel imalat, 1. sınıf armatür ve bataryalar kullanılmış. Avlularda 1. sınıf Türk malı traverten taş, çelik giriş kapı, duvarlarda Ytong gaz beton kullanılmış. Yeni nesil akıllı ev sisteminin yer aldığı projedeki dairelerde duman dedektörü ve yangın alarmı ve uydu sistemi de yer almaktadır.

Sıfır faiz fırsatı ile satışta

Gümüşlük Koyunbaba mevkiinde yer alan Pera Gümüşlük Evleri projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri ve sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Konut vasfına sahip tapulu son dairelerin satışları 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pera Gümüşlük Evleri Fiyat listesi

2017 yılında inşasına başlanan Pera Gümüşlük Evleri projesinde yer alan 50 metrekare 1+1 dairelerin  fiyatları 1 milyon 215 bin TL‘den başlıyor. 2+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 570 bin TL‘den başlıyor. 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 900 bin TL‘den başlıyor. 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 915 bin TL‘den başlıyor. 

Projeye özel plaj ve güneşlenme terasları

Bütün dairelerin gün batımı yönünde, Yunan adaları ve deniz manzarasına sahip Pera Gümüşlük Evleri projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor salonu, otopark, restoran, kameralı güvenlik, yürüyüş ve gezinti alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca projeye özel plaj ve güneşlenme terası, golf arabası ile plaja ulaşım imkanı, plaja özel yiyecek ve içecek servisi, 7 adet yolcu asansörü, özel ışıklandırma alanları,  genel jeneratör gibi bir çok özellikte yer alıyor. bulunuyor.

Pera Gümüşlük Evleri nerede?

Proje Migros Süprmarket’e 1,1 kilometre, Limon Cafe’ye 3,6 kilometre, Mimoza Restaurant’a 4 kilometre, Memedof Restaurant’a 6,4 kilometre, Acıbadem Hastanesi’ne 15,5 kilometre, Midtown AVM’ye 17,8 kilometre, Mandarin Oriental’a 22.8 km ve Marina Yacht Club’e 22.9 km mesafede yer alıyor.

Sıra dışı eşsiz yatay mimariye sahip villalardan meydana gelen Pera Gümüşlük Evleri projesinin satış ofisi Gümüşlük, Koyunbaba Mevkii, Karakaya Mahallesi, Sancak Sokak, 48970 Bodrum / Muğla adresinde yer alıyor.

Tel: 444 1 994