Kategoriler
Proje Haberleri

Perge 2 nerede

Antalya şehrine bağlı bulunan Muratpaşa ilçesinde Perge 2 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Pera Yapı firmasının imzası ile inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile birçok konut projenin önüne geçen proje beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar hemen teslim durumunda oldukları için zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje tek bloktan meydana geliyor. Perge 2 projesinde bulunan konutlar aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 23 konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projede yer alan konutlar konumu itibariyle dikkat çekiyor. Perge 2 projesi Yıldız Mahallesi, Turgut Reis Caddesi No:63/A’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Perge 2 projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de 68 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve söz konusu olan konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Perge 2 projesinde bulunan 2+1 daireler 180 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 dairelerin fiyatları ise 345 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 daireler ise 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.