Kategoriler
Proje Haberleri

Perinçek Alyans Konutları 3 + 1 daire seçenekleri ile satışta

Perinçek Alyans Konutları brüt 150 metrekare – net 130 metrekare ölçülere sahiptir. Perinçek Şirket Grubu’nun finanse ve idare ettiği bu konut projesi, toplamda 56 tane daireden ve 2 dükkandan oluşmaktadır. Bununla beraber projenin tüm daire seçeneklerinde ebeveyn banyosu bulunur. Yerden ısıtma sistemine de sahip olan daireler, dört mevsim konfor sağlayan yalıtımlı pencere camlarına ve ses yalıtımlı dış cephe mantolamasına sahip olmaktadır. Ayrıca bina temelleri son deprem yönetmeliğine uygun olarak atılmıştır. Dolayısıyla Aydın ve civarında konut satın almak isteyenler, Ege Bölgesi’ndeki deprem riskini göz önüne alarak sağlam yapıları tercih etmelidir. Perinçek Alyans projesinin sunduğu seçenekler ise bunlardan bazılarıdır.

Projenin hayata geçmekte olduğu konum neresidir?

Söz konusu daireler Aydın – Efeler satılık daire türleri arasındadır. Site alanı, Efeler ilçesinin Ata Mahallesi’nde yer alan Tepecik Bulvarı ile Çevre Bulvarı’nın kesiştiği noktadadır. Saime Cambazoğlu Parkı, Ziya Gökalp Parkı ve Ahmet Altınel Parkı ve Yunus Emre Camii konutlara en yakın yerlerdir. Ayrıca Aydın – Efeler 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Fitnat Azizler İlkokulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi – Okulu da yürüme mesafesindedir. Şehir merkezinde bulunan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne ve Aydın Kadın Doğum Hastanesi’ne ulaşım ise en fazla 20 – 25 dakika sürer.

Perinçek Alyans Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Perinçek Alyans Konutları satılık daire fiyatları konusunda şehir ortalamasına yakındır. Konforu ve konum özellikleri üst seviyede olan bu daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Bununla birlikte tüm konut seçenekleri krediye uygun olmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için ise 0 530 697 23 64 numarasına ulaşmak gerekir.

Ayrıca, Aydın ilinde hayata geçmiş olan diğer önemli konut projelerini incelemek için aşağıdakilerden birini seçiniz:

Gökçepark Villaları

Aso Life Residence

Efeler Sitesi

Aydın Karma Kompleks

Atrium Terrace Aydın